Komt allen naar het bestuurscentrum op 15/11, 23/11 en/of 7/12

Het burgerinitiatief komt in de gemeenteraad. Wij mogen het eerst nog toelichten in de vergadering I&O (Inspreken en Ontmoeten) en bij de Commissie Omgeving. Wij willen dit graag vergezeld laten gaan van zoveel mogelijk geluid vanuit belanghebbenden. De vorige keer dat velen er van jullie waren was echt super!

Helaas mag er binnen nog altijd geen publiek aanwezig zijn maar buiten de deuren van het bestuurscentrum (Achter ’t Stadhuis) mag wel. Komt u ‘lawaai’ maken voor het initiatief? U bent welkom ongeveer een half uur voor aanvang van de vergadering.

15/11 I&O:  aanvang voor raadsleden 19.00; picket line vanaf 18.30
23/11 Cie Omgeving: aanvang 19.30; picket line vanaf 19.00 (belangrijkste)
 7/12 Raad: aanvang 19.00; picket line vanaf 18.30

Neem borden en spandoeken mee voor de picket line.
Reageer even op dit bericht als je van plan bent te komen. Dan weten we een ongeveer wat we kunnen verwachten.