Vervolg behandeling Burgerinitiatief: Commissie Omgeving 23/11/2021

Op 15 november hebben we ons burgerinitiatief gepresenteerd tijdens de bijeenkomst Informeren & Ontmoeten en vragen van de daar aanwezige raadsleden beantwoord. Wethouder Geers was niet aanwezig. Op basis van de vragen (onder andere over de rol van het ESSO station) lijkt het erop dat een aantal raadsleden sterke twijfels heeft bij de hoogbouwplannen zoals die er nu liggen. Terugkijken kan hier.

Na ons gaf een student van de Breda University of Applied Sciences een mooie presentatie van hun rapport ‘De IJzeren Vrouw, Een impactanalyse van een residentieel ontwikkelingsplan in een stadspark (Augustus 2021)’. Door problemen met de techniek helaas zonder de instructieve plaatjes over onder andere schaduwwerking. Het rapport en de presentatie zijn op onze website www.ijzerenvrouw.nl onder Archief te bekijken.

De volgende stap is de vergadering van de Commissie Omgeving aanstaande dinsdag 23 november. Daar gaan de raadsleden met elkaar nader in debat over ons Burgerinitiatief. Ze kunnen ons ook nog meer vragen stellen. Ook de wethouder zal zijn visie in die bijeenkomst nog een keer toelichten. De vergadering begint om 19.30. Zie https://s-hertogenbosch.raadsinformatie.nl/vergadering/772879/Commissie%20OMGEVING%2023-11-2021